5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Öğrencilere yumurta ikramı

ÜNİVERSİTE PANELİNDE YUMURTA EYLEMİ

Nevşehir Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen bir panelde, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Muammer Başer, üniversite öğrencilerine haşlanmış yumurta ikramında bulundu.

Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Ahmet Tok, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer ve Uçhisar CCR Otel Koordinasyon Müdürü Perihan Çakır'ın konuşmacı olduğu "Düşler Şehri Kapadokya'da Film Sektörü ve Medya" isimli panele yaklaşık 200 öğrenci katıldı.

Son yıllarda gelişen film ve dizi sektörünün bölgeye ekonomik, sosyal ve kültürel etkilerini konu edinen panele ara verildiği sırada, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Muammer Başer ve cemiyet yöneticileri üniversite öğrencilerine haşlanmış yumurta ikramında bulundu.

Başer, son günlerde özellikle üniversite öğrencilerinin bir protesto aracı olarak kullandığı yumurtayı bu yöntemle değil, besin gücü oldukça yüksek olması sebebiyle yiyerek değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunarak, "Son zamanlarda ülkemizde çeşitli üniversitelerimizde meydana gelen yumurtalı eylemler gündemde. Bu eylemlerde protesto aracı olarak kullanılan yumurtanın faydalarına dikkat çekmek, öğrencilerin yumurtayı protesto aracı olarak kullanmaktansa yiyerek değerlendirmelerini teşvik etmek amacıyla bu eylemi yaptık" diye konuştu.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin ekmek arası haşlanmış yumurta ikramına yoğun ilgi gösteren öğrenciler de üniversitelilere, "Eylemlerde yumurtayı protesto aracı olarak kullanıp ziyan etmeyin" uyarısında bulundu.

ÜNİVERSİTE PANELİNDE YUMURTA EYLEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 10:00:05
Güncelleme :16 Aralık 2010 Perşembe 18:16:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?