5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Öğrenmenin yaşı yok

ÖĞRENMENİN YAŞI YOK

Nevşehir Belediyesi tarafından açılan bilgisayar kursuna katılan 66 yaşındaki Bilal Kartal'ın öğrenme azmi görenleri şaşırtıyor.

Nevşehir Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet sunan Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)'de halen devam eden 15. dönem bilgisayar kursuna katılan 66 yaşında işçi emeklisi Bahattin Kartal, çağın teknolojik yeniliklerinin sistemli bir şekilde öğrenilmesi gerçeğinden hareketle bilgisayar kursuna katıldığını söyledi. 2'si kız 6'sı da erkek olmak üzere 8 çocuk ve 2 de torun sahibi olduğunu belirten Kartal, "Şu an evimde bilgisayarım yok ama en kısa zamanda evime bilgisayar alacağım. Bilgisayar kullanmayı öteden beri çok istiyordum, şimdi 2 ayı aşkın bir eğitim zamanında aldığım eğitim ile kullanabiliyorum. Emekli olan diğer arkadaşlarında kahve köşelerinde amaçsız bir şekilde vakit tüketmelerinden ziyade bu tip eğitici kurslarla kendilerini geliştirmelerini istiyorum"dedi.

Kartal, internet yardımı ile de Nevşehir dışındaki yakınları ile daha sık diyaloglar kurabileceğini belirterek "Ama her şeyin özü öncelikli olarak iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmaktan geçiyor. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek bilgisayar kursu bitimi ile bu amacımı gerçekleştireceğime inanıyorum. Bu kursu düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum"dedi.

ÖĞRENMENİN YAŞI YOK
ÖĞRENMENİN YAŞI YOK
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 14:46:00
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 17:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?