3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Öğretmenler Günü şarkılarla kutlandı

Nevşehir Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Oğuz Aksaç sahne aldı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü yeniden tebrik ederken, eğitim alanında kurumlar arası işbirliğinin başarı çıtasını yükselttiğini kaydetti.

Fatsa, eğitim alanında her türlü yakın ilgi ve desteği kendilerine sağlayan Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür etti.

Daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, "Öğretmen Olmak İstiyorum" isimli şiiri okudu. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediyesi'nin organizasyonu ile sahne alan sanatçı Oğuz Aksaç, seslendirdiği şarkılarla büyük alkış topladı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'ni dolduran öğretmen ve öğrenciler, sanatçı Aksaç'ın seslendirdiği şarkılarla unutamayacakları dakikalar geçirdi. Konser bitiminde Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sanatçı Oğuz Aksaç'ı tebrik ederek çiçek takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?