4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Okullar arasında örnek davranış

Nevşehir'de Örnekevler İlköğretim Okulu öğrencileri ve velileri arasında başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan giyim ve kırtasiye malzemeleri, il genelindeki köy okullarında öğrenim gören öğrencilere dağıtılıyor.

Nevşehir Örnekevler İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Altuner, okullarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından il genelindeki çeşitli okullarda öğrenim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için her eğitim-öğretim döneminde yardım kampanyası başlatıldığını söyledi.

Kulüp danışman öğretmenleri Tuncay Yıldırıcı ve Ahmet Zeki Yüksel öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyaya tüm okul öğrencilerinin ve velilerin büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Altuner, kampanya çerçevesinde toplanan yardımların her yıl farklı bir köy okulunun ziyaret edilerek buradaki öğrencilere dağıtıldığını kaydetti.

Kampanya ile daha önce Yuva, İnallı, Ağıllı, Ovaören ve Kurugöl ilköğretim okullarındaki öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulunduklarını belirten Yaşar Altuner, "Bu yıl topladığımız yardımları merkez ilçeye bağlı Çiftlik köyünde bulunan 100. Yıl İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilerimize dağıttık. Dağıtılan yardımlar içerisinde kırtasiye malzemelerinin yanı sıra, yardımcı ders kitapları, kışlık ve yazlık giyecekler ve ayakkabı yer alıyor. Bu gibi faaliyetlerle öğrencilerimize sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu aşılıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 15:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?