7
Mayıs
2024
Salı
NEVŞEHİR

ÖSS'ye girecek adaylar için ilan verdiler

Nevşehir PTT Baş Müdürlüğü, ÖSS giriş belgeleri adreslerine teslim edilemeyen öğrenciler için yerel gazetelere ilan verdi. 

Nevşehir PTT Baş Müdürlüğü, hafta sonu yapılacak olan üniversite sınavına girecek olan 8 öğrencinin ÖSS giriş belgesini adresleri yanlış veya beyan ettikleri adreslerden taşındıkları için teslim edemedi. Bunun üzerine PTT Baş Müdürlüğü tarafından adreslerine ulaşılamayan öğrencilerin ÖSS giriş belgelerini almaları için Nevşehir'deki günlük yerel gazetelere ilan verdi. Verdiği ilanda öğrencilerin isimlerini ve giriş belgelerini neden teslim edemediklerini açıklayan PTT yetkilileri, öğrencilerden PTT Nevşehir Baş Müdürlüğü'ne gelerek belgelerini almalarını istedi. 

Nevşehir PTT Baş Müdürü Cumali Sarı, il merkezinde 2 bin 500 üniversite adayına ÖSS giriş belgesinin geldiğini ancak bunlardan 8 tanesine tüm çabalarına karşın ulaşamadıklarını söyledi. Kendilerine gelen tüm postaların sahiplerine ulaştırmak amacıyla hizmet ettiklerini ve son çare olarak gazetelere ilan verdiklerini kaydeden Sarı, "ÖSS giriş belgeleri adi evraklar içerinde yer aldığı için herhangi bir kaydı bulunmuyor. Ancak ÖSS sınavının gençlerimiz açısından önemini bildiğimiz için teslim edemediğimiz 8 öğrenci için çeşitli çalışmalar yaptık. Ancak tüm çabalarımıza rağmen yeni adreslerini bulamadık. Bu nedenle gazetelere ilan verdik. Umarım bu öğrencilerimiz bizlere ulaşırlar ve mağdur olmazlar" dedi.
.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2006 Çarşamba 14:35:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?