3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Otobüs Terminali inşaatı sürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, inşaatı devam eden Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Hasan Ünver, beraberindeki belediye encümenleriyle birlikte Kaldırım Mevkii’nde 60 bin metrekarelik bir alan üzerinde oluşturulan Nevşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaatı üstlenen firma yetkililerinden bilgi aldı.

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Ünver, otobüs terminalinin, Nevşehir'in büyüyen ve gelişen dinamik gücüne önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi. Hasan Ünver, Türkiye'de örnek bir proje ile hizmete kazandıracakları Nevşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin, bu alandaki önemli bir açığı da ortadan kaldıracaklarını kaydetti.

Ünver, "Nevşehir Belediyesi olarak büyük bir önem vererek ortaya koyduğumuz Nevşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde ilçe ve kasabalarımız için de farklı bir terminal alanı oluşturuyoruz. İnşaat çalışmaları hedeflenen plan doğrultusunda devam ediyor. Türkiye'nin başka bir kentinde bulunmayan örnek bir proje ile yapımını sürdürdüğümüz terminal binası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete kazandırılacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 13:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?