3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Otomobil takla attı: 2 ölü, 3 yaralı

Nevşehir'de otomobilin kaygan yolda takla atması sonucu 1 polis memuru ve 1 polis okulu öğrencisi hayatını kaybederken, 2'si polis okulu öğrencisi 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Nevşehir-Aksaray karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi.

Aksaray yönünden gelen Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli polis memuru Murat Hamleci'nin kullandığı 50 DY 318 plakalı otomobil, yağışlı hava dolayısıyla kayganlaşan yoldan çıkarak takla attı.

Murat Hamleci ve Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Halil Sizer olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan polis memuru Hamleci'nin kızı olduğu öğrenilen 6 yaşındaki Elif ile Aksaray Polis Yüksek Okulu öğrencileri Abdullah Çağrı Kahraman ve Erman Akın yaralandı. Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada kazada 1'i ölen, 2'si yaralanan 3 kişinin son sınıf öğrencileri olduğu ve 'polis olur' raporu almak için Nevşehir Devlet Hastanesi'ne gitmek istedikleri öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden polis memuru ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencisi için Aksaray'da bir tören düzenleneceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 14:14:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?