3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Pastane imalathanesinde patlama!

Nevşehir'de bir pastaneye ait imalathanede sabah erken saatlerde meydana gelen tüp patlamasında 3 kişi ağır yaralandı. Şiddetli patlamanın etkisiyle iş yerinin kapısı ve bazı eşyalar caddeye savruldu.

Nevşehir'in Tahtacami Mahallesi Orduoğlu Sokak 5 No'lu apartmanın giriş katında faaliyet gösteren bir pastaneye ait imalathanede, sabah erken saatlerde tüp patlaması meydana geldi. Fırınlara bağlı sanayi tüpünün patlamasıyla olay yeri savaş alanına dönerken, Halil Cömert (28), Cemil Çil (29) ve Savaş Demirtaş (20) feci şekilde yaralandı.

Vücutlarının çeşitli bölgelerinde yanıklar oluşan yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Nevşehir İ.Şevki Atasavun Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Savaş Demirtaş, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Bu arada emniyet güçlerinin güvenlik çemberine aldığı bölgede, Nevşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ise muhtemel bir yangına karşı tedbir aldı. Olayın görgü tanıkları, sabahın erken saatlerinde şiddetli bir patlama sesiyle uyandıklarını ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan 3 kişinin feci şekilde yandığını gördüklerini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 10:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?