4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Pazarlama Kongresi 25-29 Ekim'de

Nevşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen 13. Ulusal Pazarlama Kongresi, 25-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Nevşehir'de gerçekleştirilecek.

Nevşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve 13. Ulusal Pazarlama Kongresi Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Akdoğan, düzenleme kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, kongreye ilişkin bilgiler verdi.

13. Ulusal Pazarlama Kongresi ve 2. Pazarlama Araştırmaları Eğitim Semineri'nin 25-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Kapadokya Dedeman Otel'de gerçekleştirileceğini belirten Prof. Dr. Akdoğan, kongreye 65 üniversiteden yaklaşık 230 bilim adamının katılacağını açıkladı.

Kongrenin ana temasının 'Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar' olduğunu belirten Prof. Dr. Şükrü Akdoğan, "Bilim tarihin bir ürünüdür; insanlık ise tarih içerisinde sürekli farklılaşarak ve farklılaştırarak geliştirilmiş ve yenilenmiştir. Yenilik, yenilenmek ve yenilenerek tanımak tanımlanmak ise geçmişin, bugünün ve yarının bilimsel gerçeğidir. Yenilenmeyen bir düşünce sürdürülebilir bir olgu değildir. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir ve pazarlama, en hızlı değişen ve yenilenen bilim dallarından biridir. İşletmeler bu değişimin getirdiği yoğun rekabet ortamında başarılı olabilmek için sürekli olarak farklı stratejilere ve politikalara yönelmektedirler. Bu gerçekten yola çıkarak kongrenin temasını, 'Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar' olarak belirledik" dedi.

Kongrenin bugüne kadar düzenlenen pazarlama kongreleri içerisinde en kapsamlı olarak düzenlenen kongre olduğunu ifade eden Nevşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Akdoğan, kongrenin 27 Ekim 2008 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan açılış törenine Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı ve Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nun da katılacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 20:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?