3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Peribacaları arasında çılgın parti

Rusya'nın başkenti Moskova'dan gelen ve dünya ülkelerini gezerek insanları eğlendirmeyi hedefleyen 'Tusart' adlı grup, Kapadokya'da açık hava partisi düzenledi.

Tunus, Mısır, Tayland ve çeşitli Avrupa ülkelerinde partiler düzenleyen Rus Tusart grubu, Kapadokya'da bir parti düzenledi.

Nevşehir'in Göreme beldesinde bulunan Zemi Deresi'nde peribacaları arasında düzenlenen açık hava partisine bölgede bulunan Rus turistlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Peribacaları arasında yakılan dev ateşin etrafında ellerinde ateş toplarıyla dans eden Rus turistlerin eğlencesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Tusart grubu üyelerinden Masha Pirumova; Kazakistan, Tataristan ve Ukrayna'dan sanatçıların bulunduğu gruplarının hedefinin dünyayı dolaşarak insanları eğlendirmek olduğunu söyledi.

Bugüne kadar 7 ülke gezdiklerini belirten Pirumova, Türkiye'de ise 2. kez parti düzenlemekten dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Afrika'ya gitmeyi hedeflediklerini kaydeden Pirumova, "Partilerimizde 150 kişilik grubumuz ile bölgedeki insanları kaynaştırmak istiyoruz. Aramızda oldukça ünlü müzisyenler de var. Yaptığımız partilere gösterilen ilgi gerçekten sevindirici" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 14:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?