4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Pforzheim Belediye Başkanı geliyor

Nevşehir'in Almanya'daki kardeş kenti Pforzheim Belediye Başkanı Christel Augenstein ve beraberindeki bir heyetle birlikte Nevşehir'e geleceği açıklandı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in davetlisi olarak 19-22 Haziran tarihleri arasında gelecek olan Pforzheim Belediye Başkanı Christel Augenstein, ilk olarak Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu'nu makamında ziyaret edecek.

Daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret edecek olan Christel Augenstein ve beraberindeki heyet, Pforzheim Parkı'nı gezecekler. Öğleden sonra da Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitlik Parkı ve Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'ni gezecek olan Christel Augenstein ve beraberindekilerin daha sonra Derinkuyu Yeraltı Kenti’ni gezecekleri belirtildi.

Kapadokya Eğitim Merkezi'nin 10’uncu dönem eğitim çalışmalarının tamamlanması nedeniyle dönem birincilerine sertifika dağıtım törenine de katılacak olan Augenstein, 21 Haziran 2008 günü Kapadokya bölgesinin diğer tarihi ve turistik merkezlerini de ziyaret ettikten sonra 22 Haziran 2008 günü Nevşehir'den ayrılacağı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 13:20:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?