4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Podyumdan televizyon dünyasına

TÜRKİYE GÜZELİ TELEVİZYON DÜNYASINA ADIM ATIYOR

Best Model Türkiye birincisi olduktan sonra aralık ayında Bulgaristan'da yapılan Best Model Of The World yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek dünya üçüncüsü olan Tuğçe Sarıkaya, televizyon dünyasına adım atıyor.

Kayseri'de yayın hayatına başlayacak TV 1'e transfer olan Tuğçe Sarıkaya, sözleşmesi gereğince 2 yıl boyunca evlenemeyecek.

Türkiye'ye Best Model Of The World yarışmasında kazandırdığı dünya üçüncülüğü ile dikkat çeken Tuğça Sarıkaya, podyumun ardından televizyon dünyasına geçiş yapmaya hazırlanıyor.

Kayseri'de önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan TV 1'de habercilik yapacak olan Tuğçe Sarıkaya, 'Güzel Güzel Konuşalım' adlı bir sohbet programını sunacak. Programında siyasetçiler, gazeteciler ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle röportajlar da yapacak olan Tuğçe Sarıkaya, asıl hedefini ise ana haber bülteni sunuculuğu olarak belirledi.

TV1 Yöneticileri ile birlikte gezmek için geldiği Kapadokya'da, Topuz Çanak Atelyesi'nde çanak yapımını izleyen Tuğçe Sarıkaya, burada geleceğine ilişkin hedeflerini anlattı. Halen Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Halkla İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Sarıkaya, mankenliğin yanı sıra televizyon dünyasında da adından söz ettirmek istediğini vurguladı. Bu konuda TV1 Genel Müdürü Gazeteci İlter Sağırsoy'un kendisine çok büyük desteği olduğunu belirten Tuğçe Sarıkaya, "İlk etapta 'Güzel Güzel

Konuşalım' adlı bir programa başlayacağız. Bu programda Ankara'da siyaset ve iş dünyasının önde gelen kişileri ile röportajlar yapacağım. Burada kendimi geliştirdikten sonra ise haber bültenlerinde yer almak istiyorum." diye konuştu.

Tuğçe Sarıkaya, TV 1 ile yaptığı sözleşme gereğince 2 yıl süreyle evlenemeyecek.

TÜRKİYE GÜZELİ TELEVİZYON DÜNYASINA ADIM ATIYOR
TÜRKİYE GÜZELİ TELEVİZYON DÜNYASINA ADIM ATIYOR
TÜRKİYE GÜZELİ TELEVİZYON DÜNYASINA ADIM ATIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 09:32:01
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 12:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?