4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Popçu Gökhan hayranlarıyla buluştu

Nevşehir'de üniversite öğrencileri tarafından kurulan Aktif Üniversiteliler Derneği'nin tanıtım gecesinde ünlü sanatçı Göktan sahne aldı. Genç şarkıcıya Nevşehir'de hayranları büyük ilgi gösterdi.

Nevşehir Aktif Üniversiteliler Derneği tanıtım gecesi ve kokteyli Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Ünlü pop müzik sanatçısı Göktan'ın sahne aldığı geceye Nevşehir Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Konser öncesinde düzenlenen törende konuşan Nevşehir Aktif Üniversiteliler Derneği Başkanı Tuba Karakılıç, derneğin sosyal, kültürel, sanatsal ve evrensel birçok konuyla ilgili faaliyetler göstererek üniversite öğrencilerinin katılımlarıyla her geçen gün büyüyeceğini söyledi.

Amaçlarının Nevşehir Üniversitesi bünyesinde, yüksek öğrenimlerini sürdüren öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenerek onlara ayrıcalık kazandırmak olduğunu kaydeden Karakılıç, "Hedefimiz, öğrenci arkadaşlarımıza Nevşehir'de yaşadıkları süre içerisinde daha rahat yaşam koşulları sunmak, Nevşehir'deki çeşitli meslek gruplarının işletmeleriyle sürekli irtibat halinde olup alışveriş imkanı sunulurken aktif rol oynayarak öğrenci arkadaşlarımızın daha rahat ve indirimlerden faydalanmalarını sağlamak. Nevşehir Aktif Üniversiteliler Derneği'nin, faaliyetleri ile ön plana çıkan projeler, öğrenciler tarafından benimsenmiş ve içinde aktif rol oynayan arkadaşlarımızla Nevşehir'in geleceğine yön tutan çalışmalara imza atacağına inanıyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı törende konuşan Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ise, belediye olarak üniversiteye ve üniversite öğrencilerine büyük önem verdiklerini vurguladı. Kaya, "Yıllardır Nevşehir'e bir üniversite kurulması için çok gayret edildi. Üniversite tüm Nevşehirliler için bir hayaldi ve çok şükür Nevşehir bu hayaline kavuştu. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, gelişmek, çağdaş bir kente sahip olmak için üniversite şart. Bunun bilinci içerisinde Nevşehir Belediyesi olarak üniversitemize ve üniversite öğrencilerimize katkıda bulunma gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Göktan sahne aldı. Üniversite öğrencilerinin büyük ilgisi ile karşılaşan Göktan, yaklaşık 2 saat boyunca seslendirdiği hareketli ve duygusal şarkılarla öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Zaman zaman parça aralarında öğrencilerle sohbet eden ve Nevşehir hakkındaki düşüncelerini paylaşan Göktan, 8 yıl aradan sonra ilk kez geldiği Nevşehir'in çok büyük bir değişim ve gelişim kaydettiğine şahit olduğunu ve öğrencilerin böyle bir kente öğrenim gördükleri için çok şanslı olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 09:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?