4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Projesiyle mahallesini güzelleştirdi

Nevşehir Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Hakan Özkan'ın hazırladığı okul ödevi, oturduğu mahalleye güzel bir park kazandırdı.

Sınıf öğretmeninin kendisine bir süre önce verdiği prestij ev ödevinde, öğrenim gördüğü Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu'nun üzerindeki boş alanın, hazırladığı proje ile park haline dönüştürülmesini öngören Hakan Özkan, projesini Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teslim etti.

Hakan Özkan'ın gönderdiği projeyi, Nevşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü uzmanları ile değerlendiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilköğretim 5. sınıf öğrencisinin duyarlılık örneği göstererek hazırladığı bu projeyi hayata geçirdi. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu arasında kalan boş alanı, dinlenme ve oyun parkı haline getiren başkan Ünver, Nevşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen park alanına bazı oyun gereçlerinin yanı sıra, kondisyon aletleri de dizayn edildiğini söyledi.

Daha sonra babası Sefa Özkan ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret eden Mihriban Emin Günel, İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Hakan Özkan, Belediye Başkanı Hasan Ünver'in projesine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hasan Ünver de gerek bugün ve gerekse yarını düşünen minik beyinlerin istek ve taleplerinin kendileri açısından önem taşıdığını dile getirerek, "Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha sağlıklı bir şekilde toplum içerisinde yaşamalarına imkan sağlamak en temel hedeflerimizden birisidir. Onun için onların düşüncelerine büyük bir önem veriyoruz. Daha önceden de Güzelyurt Mahallesi'nde de Ceren isimli bir minik yavrumuzun bizden park isteğini yerine getirmiştik.Hakan Özkan isimli öğrencimizin düşündüğü park projesini kısa sürede hayata geçirdik" dedi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 09:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
keramettin uzun IP: 88.224.220.xxx Tarih : 31.05.2008 23:41:45

DELİKANLI MAHALLESİ İÇİN HAYIRLI BİR İŞ YAPMIŞ, DARISI DİĞER ÇOCUKLARA ! TOP PEŞİNDE KOŞMAKTAN VEYA İNTERNETTEN ÇIKABİLİRLERSE. BAŞKANA VE AİLESİNE DE HELAL OLSUN...