4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Rektör Kılıç'tan yeni yıl mesajı

REKTÖR PROF.DR. KILIÇ'IN YENİ YIL MESAJI

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç, üniversitenin öğretim elemanları, idari personeli ve öğrencilerinin yeni yılını kutladı.

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç, yayınladığı mesajında, 2010 yılının üniversiteleri için daha verimli bir yıl olması temennisinde bulundu. Rektör Kılıç, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Değerli öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve üniversitemizin ışığı sevgili öğrencilerimiz, zaman su misali. Birlik, beraberlik ruhuyla ve heyecanla çalışarak bir yılı geride bıraktık.Gelecek binası temeli sağlam atılmış geçmişin üzerinde yükselir. Artarak devam eden gayretimizle 2010 yılının üniversitemiz için daha verimli bir yıl olacağına inancım sonsuzdur. Bu düşüncelerle yeni yılda sağlık, başarı, huzur ve mutluluğun sizinle olmasını temenni eder saygı ve sevgilerimi sunarım."

Bu arada yeni yıl dolayısıyla Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 30 Aralık 2009 Çarşamba günü rektörlük binasında yılbaşı kokteyli düzenleneceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 11:56:03
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 12:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?