5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Romen heyet Nevşehir'de

ROMEN HEYET NEVŞEHİR'DE

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Romanya'nın Timisoara (Temeşvar) Belediyesi ortaklığında hazırlanan Comenius Regio "Bölgesel Ortaklık" Projesi kapsamında Romen heyet Nevşehir'e geldi.

Heyet ilk olarak Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette heyet Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ile birlikte Strateji Geliştirme Şube Müdürü Mustafa Ece ve Özlük Şube Müdürü Salih Karatürk ile istişarelerde bulundu.

Romen heyetin koordinatörü Daniela Drogomir, Nevşehir'de gösterilen misafirperverlikten memnun olduklarını ve projenin sağlıklı bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Dragomir, proje ile birlikte Romanya'dan bir çok okulun Nevşehir'deki okullarla ortak olmak ve proje hazırlamak istediklerini kaydetti.

Romanya'nın Timisoara kentinden gelen eğitimci heyet proje kapsamında Nevşehir'de çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret edecek. Nevşehir Üniversitesi, Nevşehir Örnekevler İlköğretim Okulu ve Acıgöl Karacaören İlköğretim Okulu'nun yerel ortak olarak yer aldığı proje 2012 yılında sona erecek.

ROMEN HEYET NEVŞEHİR'DE
ROMEN HEYET NEVŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 11:50:03
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 23:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?