4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Şahsenem 3. kez evlilik yolunda

Türk pop müziğinin ünlü sesi Şahsenem, Nevşehir'deki konserinde üçüncü evliliğine hazırlandığını açıkladı. Konser sırasında erkekler için "vahşi" ifadesini kullanan güzel sanatçı, yuhalanmasının ardından erkek hayranlarının gönlünü almayı başardı.

Nevşehir'in Çat beldesinin belediye oluşunun 50. yılı, düzenlenen Kültür ve Sanat Şenlikleri ile kutlandı. Çat beldesi girişinde düzenlenen etkinlikte sahne alan ünlü pop sanatçısı Şahsenem, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede bol bol özel hayatı ile ilgili hayranları ile sohbet eden Şahsenem, başından geçen iki evliliğin ardından yeni bir evlenme teklifi aldığını açıkladı. Sevgilisinin ressam olduğunu belirten Şahsenem, yalnızlıktan sıkıldığını söyleyerek, "Burada evlenebileceğim bir aday bulurum belki kısmet. Bu aralar biri bana evlenme teklif ediyor. Ben iki defa evlenip boşandım. İlki müzisyendi, ikincisi kameraman, şimdi de bir ressamla birlikteyim. Daha evlenme teklifini kabul etmedim. Kamera öğrendim biraz, müziği zaten biliyordum, biraz da resim öğreneyim dedim. Onu da bırakırım ne olacak. Sanatçı halkın malıdır, kimse onun sahibi değildir" dedi.

Özbek sanatçı, yeni bir albüm çalışmasının da olduğunu belirterek piyasaya çıkardığı kitabını hayranlarına tavsiye etti. Özbek yemeklerini yapmayı ve yemeyi çok sevdiğini söyleyen Şahsenem, Orta Asya mutfağını ve kültürünü tanıtan 'Şahsenem'den Orta Asya Kültürü ve Yemekleri' adlı kitabını da bu yüzden çıkardığını ve tüm Türk kadınlarının Özbek mutfağı ile tanışmasını istediğini kaydetti.

Eski ve yeni albümünden seslendirdiği şarkılar ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Şahsenem, bir ara erkek hayranlarına da takıldı. "Hanımlar demek zarafet demek, erkekler demek vahşilik demek" diyen ve bu sırada bazı erkek hayranları tarafından yuhalanan Şahsenem, "Erkeğin doğasında var vahşilik, ne var? Ben de erkek olsam öyle olurdum herhalde" diyerek hayranlarının gönlünü almaya çalıştı. Ünlü sanatçı, daha sonra söylediği hareketli şarkılarla hayranlarını coşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 13:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?