4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Şampiyon İstanbulspor

Nevşehir'de gerçekleştirilen Uçhisar Cup Futbol Turnuvası'nda İstanbulspor şampiyon oldu.

Turnuvanın son gününde İstanbulspor ile Adana Demirspor 2-2 berabere kalırken, Kayseri Erciyesspor ise rakibi Bugsaşspor'u 3-1 mağlup etti.

Adana Demirspor, Kayseri Erciyesspor, İstanbulspor ve Bugsaşspor'un katılımıyla Nevşehir'de gerçekleştirilen Uçhisar Cup Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın son gününde İstanbulspor-Adana Demirspor ve Kayseri Erciyesspor-Bugsaşspor maçları oynandı. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 3 No'lu Çim Saha'da oynanan İstanbulspor-Adanademirspor maçı 2-2 berabere sonuçlanırken, İstanbulspor bu sonuçla turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvadaki diğer maçta ise Kayseri Erciyesspor ile Bugsaşspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada rakibini 3-1 mağlup eden Kayseri Erciyesspor, puanını 6'ya yükseltti ve turnuvayı 2. olarak tamamladı.

Müsabakalar sonunda düzenlenen törende şampiyon olan İstanbulspor'a kupası Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, ikinci olan Kayseri Erciyesspor'a ise kupası Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nafiz Köksal tarafından verildi. Her iki takım sporcularını da kutlayan Vali Hacımustafaoğlu, daha sonra sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kayseri Erciyesspor Genel Menajeri Erdem Kemaloğlu, tören sonrası yaptığı açıklamada, turnuvayla birlikte eksikliklerini görme fırsatı bulduklarını belirterek, lige kadar hazır olacaklarını söyledi. Yeni sezonda Süper Lig'i hedeflediklerini vurgulayan Kemaloğlu, "Burada birçok genç oyuncumuzu ve yeni transferlerimizi görme imkanı bulduk. Nevşehir'de çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Futbolcularımıza vereceğimiz iki günlük iznin ardından hazırlıklarımıza Kayseri'de devam edeceğiz. Samsunspor maçına kadar eksikliklerimizi gidereceğiz ve lige iyi bir başlangıç yapacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 12:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?