3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Sanayi esnafına Ünver'den ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver, toplumun tüm kesimlerinin seçimler öncesinde kendisine kucak açtığını belirterek, "Biz hizmet adamıyız, polemiklere girmeyip işimize bakarız" dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç ile birlikte Nevşehir Yeni Sanayi Sitesi'ndeki esnafı işyerlerinde ziyaret etti. Esnafın önerilerini dinleyerek, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini paylaşan Hasan Ünver, esnafın kendisine gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğunu belirtti.

Nevşehir sanayisi için son 2 yılda yaklaşık 2 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını ve sanayinin bir çok önemli sorununa çözüm getirdiklerini kaydeden Ünver, "Bunun karşılığında hangi işyerimize girsek esnafımız bizi kucaklıyor. Esnafımız belediye çalışmalarından son derece memnun. Sanayide seçim çalışması değil de sanki seçim bayramı yapıyoruz" dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Hasan Ünver, MHP adayı Yalçın Demir'in yerel televizyonda canlı yayında birlikte programa çıkma teklifine olumlu yanıt vermedi.

Vatandaşların siyasetçiler arasındaki bu gibi polemiklere hoş bakmadıklarını belirten Ünver, "Biz işimize bakıyoruz. Biz hesap, hizmet adamıyız. Biz güreşmeye, yılışmaya gelmedik. Biz hizmet yapmaya geldik. Benim sadece AK Partili seçmenlerim yok, benim MHP'li, DP'li, BBP'li, ANAP'lı, SP'li seçmenlerim de var. Ben onları da üzmek istemiyorum. Ben partizanlık yapan bir belediye başkanı değilim. Ben proje adamıyım, hizmet adamıyım. Herkes projesini ortaya koyar, halkımız değerlendirir. Kimin projelerini gerçekçi bulursa, kimin projesini bu şehrin ufkunu açacak olarak değerlendirirse halkımız tercihini ona göre kullanır. Biz güreşmeye, birilerimizi yıkmaya ve üzmeye gelmedik. Bir tek şeye takıldım ben; MHP adayı Yalçın Demir bir televizyon programında 'Baktım ki Hasan Ünver'in karşısına kimse çıkmamış. Memleket sahipsiz değil diye ben çıktım' diyor. Bu son derece yanlış bir ifade. Çünkü; DP'nin de, BBP'nin de, CHP'nin de çok kıymetli adayları var. Memleket sahipsiz filan değil. Biz bütün arkadaşlarımızı eşit şansta görüyoruz. Burası er meydanı, herkes çıkar projesini anlatır, insanlar onlara değer verir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 18:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?