4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Şehit polis aileleri unutulmadı

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümü nedeniyle Nevşehir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Vekili Rıza Erol Yürekli ve beraberindeki şube Müdürleri şehit polis ailelerini ziyaret etti.

İlk olarak 5 Aralık 1994 yılında eğitim sırasında kurşun sekmesi sonucunda şehit düşen Polis memuru Ahmet Kara'nın ailesini ziyaret eden Emniyet Müdür Yardımcısı Vekili Rıza Erol Yürekli ve beraberindeki şube müdürleri, şehit polisin annesi Emine Kara ile görüştü. Şehit annesi ziyarette devletin kendilerine daima sahip çıktığını belirterek emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Daha sonrasında ise sırasıyla, 12 Ağustos 1978 yılında görev esnasında faili meçhul kişilerce vurularak şehit düşürülen polis memuru Ekrem Çölyen'in ailesi, 2 Şubat 2001 yılında görevi başında trafik kazası sonrasında şehit olan polis memuru İsmail Arslan'ın ailesi, 27 Kasım 1996 yılında yine görevi başında iken geçirdiği trafik kazası sonucunda şehit düşen polis memuru Erol Öztürk'ün ailesi, 28 Aralık 1990 yılında görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucunda şehit olan bekçi Kadir Kaya'nın ailesi ve son olarak 2 Temmuz 2001 yılında görev malulü olan polis memuru Ramazan Çiftçi ve ailesi ziyaret edildi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Vekili Rıza Erol Yürekli, ziyaret anısına şehit ailelerine ve görev malüllerine çeşitli hediyeler sundu.Yürekli, şehit ailelerinin sadece önemli günlerde değil her zaman yanında olduklarını ve hiçbir zaman unutmadıklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 17:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?