3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Şehitler için mevlit okutuldu

NEVŞEHİR'DE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Nevşehir'de AK Parti İl Başkanlığı ve Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından şehitler için mevlid-i şerif okutuldu.

Nevşehir Kurşunlu Camii'nde Cuma Namazı öncesinde gerçekleştirilen mevlid-i şerife, Nevşehir Valisi Osman Aydın, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, İl Emniyet Müdürü Ömer Gurulkan, AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit öncesinde gazetecilere bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, vatan toprakları için seve seve canlarını feda eden tüm şehitleri rahmetle andıklarını ve onlara şükran borçlu olduklarını belirterek, "Onları rahmetle anıyoruz.Bu vatan için, aziz milletimiz için canlarını vermekten çekinmemiş olan şehitlerimizi bu mevlid-i şerif ile bir kez daha anıyoruz.Şahadet kavramı bizim milletimiz için büyük önem arz eden bir kavram.Anadolu topraklarını vatan edindiğimiz binlerce yıl öncesinden bu yana bu toprakları üstünde emelleri olan bir takım çevreler, bir takım düşmanlar her zaman olmuştur.Onların bir takım tezgahları, oyunları olmuştur. Bunlar karşısında milletimiz kendi içerisinden çıkardığı evlatları ile mücadele vermiştir. Bunun örnekleri Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, terörle mücadeledir" dedi.

NEVŞEHİR'DE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2009 Cuma 14:12:05
Güncelleme :4 Aralık 2009 Cuma 16:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?