3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

SMMMO'dan Ünver'e ziyaret

Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Oruç Irmak ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret ettiler.

Nevşehir'de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulla göreve gelen SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Irmak ve beraberindeki üyeler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Ünver, "Hepimiz bu kentte yaşıyoruz, ortaya çıkan meselelerin aşılmasında herkese ortak görevler düşüyor. Bu kapsamda sivil toplum örgütlerinin, toplumun yönlendirilmesinde ve etkin görev anlayışlarının geliştirilmesinde önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu nedenle her zaman için sivil toplum örgütlerini önemsiyoruz" dedi.

Nevşehir SMMMO Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Dursun, Emrullah Saygılı,Yüksek Dönmezbaba, Bülent Dağdibi ve Faruk Arıkan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan, Nevşehir SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Oruç Irmak, bir süre önce yapılan genel kurulda göreve geldiklerini hatırlattı.Irmak, oda olarak daha faydalı çalışmaların içerisinde olmayı hedeflediklerini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 12:53:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?