4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

SP lideri Kurtulmuş Nevşehir'de

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, son dönemde partilerine vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin Aksaray İl Teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge katılmak üzere havayolu ile Nevşehir'e geldi. Kapadokya Havalimanı'nda partisinin yöneticilerince karşılanan Kurtulmuş, buradan Nevşehir'in Acıgöl ilçesine geçti.

Acıgöl ilçe meydanında yaklaşık 500 kişilik partili topluluğuna hitap eden Kurtulmuş'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Lideri Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra muhalefet partilerinin liderlerini de eleştiren Kurtulmuş,
partisinin adaylarına destek istedi. Kurtulmuş, "Kısa bir süre sonra Türkiye bir seçime doğru gidiyor. O seçim öncesinde Türkiye'nin meydanlarında ne yazık ki iktidar ve ana muhalefet partisi daha çok bir horoz dövüşü gibi birbirlerinin ayaklarına çelme takarak, taş atarak, söyledikleri sözler bir incir çekirdeğini doldurmayacak şekilde bir münakaşayı sürdürüyorlar. İnsanlar işsizlikten kıvranıyor, gençler kahvehanede oturuyor, insanlar kredi kartı borçlusu haline gelmiş, çiftçilerin şeker pancarı, patatesi para etmiyor. Memleketin dört bir tarafında aynı manzarayla karşı karşıyayız. Hayvancılık ve sütçülük maalesef çok kötü noktalara gelmiş. 4 sene evvel sattığı sütü, bugün yine aynı fiyata satıyor. Şeker pancarı üretemiyorlar çünkü yabancı şirketler tatlandırıcı satacak diye. Bütün bu meseleler biliniyor. Meydanlara iniyorum, 'Bir dokun bin ah işit' misali bizden çok insanlar konuşuyor. Ancak şunu görüyoruz ve idrak ediyoruz; özellikle son zamanlarda Türkiye'nin her tarafında, ekim ayından bu yana her gün
deniz bir daha kabarıyor. Dalgalar biraz daha yükseliyor ve Türkiye'nin dört bir tarafında milletimiz Saadet Partisi'nin etrafında toplanıyor. Çünkü Saadet Partisi AB'nin kapısında Türkiye'yi bekletmez, bu memlekette herkesin alın teri ile üretmesini, huzur ve özgürlük içerisinde yaşamasını temin eder. Geçmiş bütün icraatları biliyorsunuz, şimdi yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla, yeni bir hevesle yeniden ayağa kalkıyor ve bütün Türkiye'ye hizmet etmek için adaylarımız kollarını sıvıyor. 29 Mart tarihinde 'Bismillah' diyerek yolumuza devam edeceğiz inşallah. Onun için Saadet Partisine oylarınızla destek bekliyoruz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, konuşmasının ardından partisinin mitingine katılmak üzere Aksaray'a hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?