3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

SP'nin başkan adayı; Gümüş

Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Fehmi Erdem, Nevşehir Belediye Başkan adaylarının Mustafa Gümüş olduğunu açıkladı.

Bir basın toplantısı düzenleyen Fehmi Erdem, merkez belediye başkan adayını kamuoyuna açıkladı. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde merkez belediye başkan adaylarının çevre mühendisi Mustafa Gümüş olduğunu belirten İl Başkanı Erdem, Nevşehir il genelindeki 45 yerleşim merkezinde belediye başkan adayı çıkartacaklarını söyledi.

Erdem, "Yerel seçim öncesi yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yerel seçimlerde Saadet Partisi Nevşehir İl Teşkilatı olarak, 45 yerleşim merkezinin hepsinde aday çıkartacağız. Şu anda 27 yerleşim merkezinde başkan adaylarını belirledik. 'Vermeyene vermek, sevmeyeni sevmek, gelmeyene gitmek' sloganı ile yola çıktık. İddiası olan toparlar, ihtirası olan ise dağıtır. Bizler Saadet Partisi'ne oy vereni de vermeyeni de seviyoruz" dedi.

Saadet Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Gümüş ise, Nevşehir'e hizmet etme sevdası ile aday olduğunu belirterek, seçildiği takdirde adil, tarafsız ve tutarlı bir başkan olacağını söyledi. Gümüş, "29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Saadet Partisi başkan adaylığı görevini şahsıma verdi. Bu onurlu görevi milli görüş belediyeciliği anlayışı içerisinde yapacağıma inanıyorum. Bu kutsal vazifenin bana verilmesi ile üzerime ateşten bir gömlek giydiğimin de bilincindeyim. Ömrü boyunca vermiş olduğu tüm sözlerin arkasında durmuş olan bir kardeşiniz olarak bu göreve talibim. Şu andan itibaren seçmenlerime hesabını her zaman sorabilecekleri sözler vereceğim. Bu sözleri verirken daima gerçekçi, tarafsız, tutarlı olacağımı bilmelerini isterim. Allah nasip ederde başkan seçilirsem önce vermiş olduğumuz sözleri ben seçmenlerime hatırlatacağım. Rabbim bana seçmenlere vereceğim tüm sözleri yerine getirme fırsatı verir inşallah. Bu doğrultuda seçildiğim takdirde, sadece Saadet Partisi'nin başkanı değil tüm Nevşehirlilerin başkanı olacağım. Her zaman adil, tarafsız ve tutarlı olacağım. Tüm gayretimle Nevşehir'in refahı için çalışacağıma samimiyetimle söz veriyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi İl Başkanı Fehmi Erdem tarafından Mustafa Gümüş'e parti rozeti takıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 15:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?