3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Şüpheli paket paniği polisi alarma geçirdi

Nevşehir Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nin duvarına bırakılan koli, heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

Yeni Kayseri Caddesi üzerindeki Nevşehir Valiliği’nin tam karşısında bulunan Nevşehir Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nin duvarında demir parmaklıkların yanında şüpheli bir kolinin bulunduğunun 155 Polis İmdat’ a bildirilmesinden sonra harekete geçen bomba imha edipleri, olay yerine geldi.

Nevşehir Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci’nin de hazır bulunduğu çalışmada, şüpheli çantanın bulunduğu alanda güvenlik şeridi oluşturuldu ve vatandaşların bu yöne geliş ve gidişleri engellendi. Önce fünye ile patlatılmak istenen çantanın yanına kadar yaklaşıldığında Nevşehir Emniyet Müdürlüğü personelinin burnuna hamsi kokusu gelmeye başladı. Bunun üzerine şüpheli çanta açıldı ve içinden tazeliğini koruması amacıyla içine buz konulmuş yaklaşık 5 kilogram hamsi çıktı.

Nevşehir Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci, balık satışı yapmak amacıyla gelen bir balıkçıya ait olduğunu tahmin ettikleri kolinin bu denli gelişi güzel bir yere bırakılmasını uygun görmediğini söyledi. Demirci, "Aslında yasal olarak bu tür paketlerin fünye ile patlatılması gerek, ancak bu kez paketten su sızması ve polis arkadaşların balık kokusu alması nedeniyle paketi elle açtılar. Sahibini bularak kendisine gerekli uyarıyı yapacağız" dedi.

Balık, daha sonra Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından imha edilmek üzere bir araçla Nevşehir çöplüğüne götürüldü.

nevşehir
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2004 Cumartesi 12:20:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?