4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Taekwondocular seçmelerde...

Taekwondo Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek sporcuların belirleneceği seçmelere Nevşehir'den iki sporcunun katılacağı bildirildi.

Açıklamalarda bulunan Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo İl Temsilcisi Recep Işık, geçtiğimiz ay Marmaris'te gerçekleştirilen Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda ilk 8'e giren Kapadokya Meslek Yüksekokulu Spor Kulübü sporcusu İpek Çiğdem ve Gençlik Spor Kulübü sporcusu Bekir Suzan'ın, Taekwondo Yıldızlar Avrupa Şampiyonası seçmelerine katılmaya hak kazandıklarını söyledi.

Hafta sonu Ankara'da yapılacak olan seçmelerde başarı göstermeleri halinde her iki sporcunun 03-05 Temmuz 2009 tarihleri arasında Hırvatistan'da gerçekleştirilecek olan Taekwondo Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'na katılarak burada Türkiye'yi temsil edeceklerini kaydeden Işık, "Her iki sporcumuzda milli takım kadrosunda yer almak için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Sporcularımızın seçmeleri geçmesi durumunda şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek madalya kazanacaklarına inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 11:18:05
Güncelleme :13 Mayıs 2009 Çarşamba 11:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?