2
Mayıs
2024
Perşembe
NEVŞEHİR

Taraftardan bantlı protesto

Maçlardaki kötü tezahürattan dolayı para cezası alan Nevşehir Gençlik Spor taraftarları, takımlarının kendi evinde oynadığı Adana Ceyhanspor müsabakasını ağızlarına siyah bant yapıştırarak izledi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta mücadele eden Nevşehir Gençlik Sporlu taraftarlardan 14’ü, takımlarının geçtiğimiz haftalarda kendi sahasında oynadığı Kayseri Yolspor müsabakasında yaptığı kötü tezahüratlardan dolayı para cezası verildi. Aynı müsabakayı izleyen 3 taraftar ise 1 yıl süreyle stada girmeme cezası alırken kırmızı-beyazlı takımın bu hafta Nevşehir Gazi Stadı'nda oynadığı Adana Ceyhanspor müsabakasında taraftarlar bu durumu protesto etti.

Taraftarlar kapalı tribündeki yerlerini aldıktan sonra müsabakanın başlaması ile birlikte ağızlarına siyah bant yapıştırdı. Taraftarlar ağızları bantlı olduğu için takımlarını alkışlarla destekledi.
Genç Meterisliler Taraftarlar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir, kendisinin de aldığı ceza nedeniyle 1 yıl süreçle takımının maçlarını tribünden izlemeyeceğini belirterek, “Kayseri Yolspor ile oynadığımız müsabakada rakip takımın futbolcuları bizleri tahrik etti ve bazı tatsız olaylar oldu. O maçtan sonra 14 arkadaşımıza para cezası verildi. Benimle birlikte bazı arkadaşlarımızda stada girmeme cezasına çarptırıldık. Bu durumu protesto etmek için bizlerde ağızlarımıza bant yapıştırarak maçı izlemek istedik. Ben tribüne giremesem de arkadaşlarım gibi ağzımı bantlayarak dışarıda maçın sonucunu bekleyeceğim” dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2013 Pazar 18:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?