3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Tatilci aileye hırsız şoku!

Nevşehir'de içinde bir ailenin uyuduğu otomobilin camını kıran kimliği belirsiz 2 kişi, içinde nakit para ve altınların bulunduğu çantaları alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, Nevşehir-Niğde karayolu üzerindeki bir petrol istasyonunda meydana geldi. Eşi ve çocukları ile birlikte Kapadokya bölgesini gezmek için Şanlıurfa'dan Nevşehir'e gelen Bahri Erbil isimli şahıs, gece saatlerinde 06 BE 3268 plakalı otomobilini karayolu üzerindeki bir petrol istasyonuna park etti.

Geceyi ailesi ile birlikte aracının içinde geçirmek isteyen Bahri Erbil, sabaha karşı saat 04.00 sularında aracının arka camının kırılmasıyla uyandı. Erbil, karanlıkta yüzlerini göremediği 2 şahsın araç içerisindeki çantaları ve hediyelik eşyaları alarak kaçması üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri araç, üzerinde gerekli incelemeleri yaparak soruşturma başlattı.

Yaşanan olayın ardından tatilini yarıda keserek yeniden Şanlıurfa'ya dönmek zorunda kaldığını belirten Erbil, "Geceyi geçirmek için petrol istasyonunu güvenli buldum ve aracımı buraya park ederek ailemle beraber uyudum fakat hırsızların içerisinde ben ve ailem varken aracımın camını kırarak çantalarımızı çalabileceğini tahmin etmemiştim. Çalınan eşyalarımız arasında banka kartları, kimlik belgeleri, pasaport, sürücü belgesi, eşimin altınları ve nakit paramız vardı. Umarım hırsızlar çaldıkları belge ve kartlarımızı bırakır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 19:00:52
Güncelleme :14 Temmuz 2008 Pazartesi 19:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bahri erbil IP: 85.110.171.xxx Tarih : 15.07.2008 23:29:26

nevşehirde başımıza gelen bu üzücü olayda yanımızda olan manevi destekelrini esirgemeyen sayın mil milli eğitim müdürü harun fatsa hocamıza sonsuz tşkkürlerimi iletir şanlıurfadan saygı ve sevgilerimi sunarım.