3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

TEÇ-SEN'den Aydın'a ziyaret

TEÇ-SEN yöneticileri Nevşehir Valisi Osman Aydın'ı ziyaret etti.

Bir süre önce Nevşehir Valiliği görevine atanan Osman Aydın'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Vali Osman Aydın'ı son olarak Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Nevşehir Şube Başkanı Levent Güneş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti.

Ziyarette sendikaları ve faaliyetleri hakkında Vali Osman Aydın'a bilgiler veren TEÇ-SEN Şube Başkanı Levent Güneş, daha önce görev yaptığı illerde sivil toplum kuruluşları ile kurduğu iyi diyaloglarıyla tanınan Aydın'ın Nevşehir'e atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Güneş, “Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan öğretmenler haricindeki diğer kadrolara hitap eden hizmet kolunda bir sendikayız. 16 Haziran 2003 yılında kurulan ve hiçbir konfederasyona bağlı olmayan sendikamız genç yaşına rağmen eğitim çalışanlarının her türlü sorunlarında yanlarında olarak onların çalışma standartlarının iyileştirilmesi için mücadele etmektedir” dedi.

Nevşehir Valisi Osman Aydın ise, TEÇ-SEN Şube Başkanı Levent Güneş ve beraberindeki sendika yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sivil toplum kuruluşları bizler için son derece önemli. Bundan böyle şehrimizde bu kuruluşlarımız ile her zaman işbirliği yaparak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 15:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?