5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

TEGV kurslarına büyük ilgi

TEGV KIŞ DÖNEMİ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından düzenlenen kış dönemi kursları başladı. Merkezde açılan kurslara 130 öğrenci katılıyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Hanife-Teyfik Aktekin Öğrenim Birimi Sorumlusu Serdar Kuzugüden, yaptığı açıklamada, her kış döneminde ilköğretime devam eden çocuklar için düzenledikleri kış dönemi kurslarına bu yılda devam ettiklerini bildirdi. 04 Eylül 2010 tarihinde başlayan ve 20 Haziran 2010 tarihinde sona erecek kış dönemi kurslarında çocukların 'Bilgisayar, Düşler Atölyesi, Küçük Sanatçılar, Zaman Tüneli, Sağlığı Geliştirme, Matematik, Birikim, Bilgi Benim İşim, Küçük Sanatçılar, Masa Tenisi ve Satranç' etkinliklerine katılabileceklerini belirten Kuzugüden, çeşitli dönemlerde de çocukların gezi programları ile yaşadıkları şehri tanıma fırsatı yakalayacaklarını vurguladı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Hanife-Teyfik Aktekin Öğrenim Birimi kış dönemi etkinliklerinde, 25 öğretmen ve üniversite öğrencisi gönüllünün yer aldığını ifade eden Serdar Kuzugüden, velilerin ilköğretim çağındaki çocukları için merkezlerine gelerek kayıt yaptırabileceklerini ifade etti.

TEGV KIŞ DÖNEMİ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 12:01:02
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 18:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?