3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

TEGV Yaz dönemi kursları başladı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından açılan kurslara, 7-16 yaş grubundaki 100 çocuğun katılımı hedefleniliyor.

TEGV Nevşehir Hanife-Teyfik Aktekin Öğrenim Birimi Sorumlusu Sedar Kuzugüden yaptığı açıklamada, 2007-2008 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte, yaz döneminde 7-16 yaş gurubundaki çocukların, kişisel ve psikolojik gelişimlerine destek sağlamak, el becerilerini arttırmak ve eğitim-öğretimlerine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli kurslar düzenlediklerini söyledi.

Bu amaçla, eğitim birimlerinde oyun balonu, araştırma gemisi, eğlence treni, resim, bilgisayar, el sanatları, kutu oyunları, satranç başlıkları altında kurs açtıklarını belirten Serdar Kuzugüden, açılan kurslara 75 öğrencinin kayıt yaptırdığını kaydetti.

Amaçlarının 100 çocuğa ulaşmak olduğunu söyleyen Kuzugüden, "Nevşehirli vatandaşlarımızın eğitim birimimize büyük bir ilgisi var. Okul döneminde açtığımız kursların yanı sıra tatil süresince çeşitli kurslarla çocuklarımızın zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesini amaçlıyoruz. Kursa katılan çocuklarımız için ayrıca çeşitli bölge gezileri de düzenleyerek, onların eğlenmelerine de katkıda bulunuyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 13:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?