4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Telekomspor atletizm takımı kurdu

NEVŞEHİR TELEKOMSPOR ATLETİZM TAKIMI KURDU

Nevşehir'de daha önce futbol ve masa tenisi branşlarında faaliyet gösteren Telekomspor, Atletizm Takımı'nı da kurdu. Takımın antrenörlüğüne Resul Köstekçi getirildi.

Nevşehir Türk Telekom Baş Müdürü ve Nevşehir Telekomspor Başkanı Yavuz Yapar yaptığı açıklamada, spor kulüplerinin toplum yararına hizmet veren kuruluşlar olduğunu belirterek Türk Telekom Şirketi olarak sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde, spor ahlakına ve disiplinine sahip başarılı, sağlıklı nesiller ve sporcular kazandırılması için gençlere destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde bünyelerinde atletizm takımı kurduklarını açıklayan Yapar, takıma kısa sürede başarılı sporcular kattıklarını kaydetti.Yapar, "Sporcularımızın bizleri başarıyla temsil edeceklerinden hiçbir kaygımız bulunmamaktadır.İl düzeyi, ülke geneli ve uluslararası sportif organizasyonlardaki başarıları göz önüne alınarak takım ve sporcularına maddi ve manevi desteğini esirgemeyecektir.Türk Telekom olarak spora her zaman desteğimiz sürecektir." dedi.

Nevşehir Telekomspor Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi ise, desteklerin dolayı Yapar'a teşekkür etti. Köstekçi, Telekomspor olarak atletizm branşında ilk etapta 16 Yaş altı Erkekler ve Yıldız Erkekler kategorilerinde faaliyet göstereceklerini ve takımlarının ilk olarak Ocak 2010'da yapılacak olan Kros Ligi yarışlarına katılacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 16:01:00
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 16:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?