4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Tenis müsabakaları sona erdi

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurum ve Kuruluşlararası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Sağlık İl Müdürlüğü takımı il birincisi olarak Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir'i temsil etme hakkı kazandı.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kurum ve Kuruluşlararası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları, Damat İbrahimpaşa Spor Salonu’nda yapıldı.

A Grubu’nda Göreme İlköğretim Okulu, Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi, Nevşehir Lisesi, Avanos Çalış İlköğretim Okulu ve Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, B Grubu’nda Sağlık İl Müdürlüğü, Bayındırlık İl Müdürlüğü, 20 Temmuz İlköğretim Okulu ve Nevşehir Üniversitesi B Takımı, C Grubu’nda Derinkuyu İlköğretim Okulu, Nevşehir Üniversitesi A Takımı, Türk Telekom ve İ. Şevket Atasavun Devlet Hastanesi, D Grubu’nda ise Özyayla İlköğretim Okulu, Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu, Nevşehir Üniversitesi C Takımı, Tarım İl Müdürlüğü ve Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu takımlarının katıldığı müsabakalar sonucunda Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü takımı il birincisi olurken, Derinkuyu İlköğretim Okulu ikinci ve Türk Telekom üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nafiz Köksal ve Şube Müdürü Hazret Gencer tarafından verildi. Masa Tenisi’nde il birincisi olan Sağlık İl Müdürlüğü takımı, Nevşehir'i 29-31 Mayıs 2009 tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 15:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?