4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Terfi müsabakaları sona erdi

Nevşehir'de 7 Nisan 2008 tarihinde başlayan, Üniversite Sporları Federasyonunca düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası, Futbol, Hentbol, Voleybol ve Basketbol (A) Kategorisine Terfi Müsabakaları sona erdi.

Nevşehir Merkez Stadı, Merkez Spor Salonu, Gülşehir Spor Tesisleri ve Avanos Spor tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalarda Basketbol Kızlarda Bilgi Üniversitesi, erkeklerde Haliç Üniversitesi, Futbolda Çukurova Üniversitesi, Hentbol kızlarda Kastamonu Üniversitesi birinciliği elde etti.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Damat İbrahim Paşa Spor salonunda düzenlenen törenle verildi. Sporcular ve takımlar madalya ve kupalarını Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, Hentbol Federasyonu Temsilcisi İsmail Öcalan ve Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nafiz Köksal'dan aldılar.

Müsabakalara Kastamonu, Yeditepe, Dumlupınar, Ankara, Cumhuriyet, Gaziosmanpaşa, Muğla, Gazi, Kırıkkale, Çukurova, Marmara, Kocaeli, Onsekiz Mart, Ondokuz Mayıs, Anadolu, Mersin, İstanbul Bilgi, Ege, Atatürk, İ.T.Ü, K.H.O, Pamukkale, Çağ, Dicle, Haliç üniversitelerinden 324'ü bayan, 444'ü erkek, toplam 768 sporcu katıldı.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 11:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haticeee_50 IP: 88.231.115.xxx Tarih : 17.04.2008 12:33:43

slm haberler harikaa ben 7. sınıfta okuyorumm haberleri takıp ederimmmmm çok güzel habarlerr