3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Terminalin yapımı sürüyor

Nevşehir Belediyesi tarafından Nevşehir'e kazandırılan yatırımlar içerisinde prestij projelerinden biri olan Nevşehir Şehirlerarası Terminali'nin yapımı tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye'nin kültür turizminde marka kentlerinden Nevşehir'in çağdaş ve modern bir dokuya kavuşmasında prestij projelerinden biri olan Nevşehir Şehirlerarası Terminali, 14 Nisan tarihinde başlatılan hafriyat çalışmalarından geçen 2 haftalık süre içerisinde Kaldırım mevkiindeki alan yükselmeye başladı.

Projenin en kısa sürede tamamlanması için çalışmalara büyük bir hızlılık kazandırılırken, Şehirlerarası Terminal binasının inşaat alanı dışındaki birimlerde gerçekleştirilecek hizmet birimlerinin yapımına hafriyat çalışmaları ile devam ediliyor.
Türkiye'nin hiçbir kentinde bulunmayan farklı bir mimari görünüme sahip olacak Nevşehir Şehirlerarası Terminali'nde, bilet satış ofisleri ve restoran ve dinlenme bölümlerinin yanı sıra, araç bakım istasyonu, bin araçlık otopark ve ilçe terminal binası bulunacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 17:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Necmi UZUN IP: 88.224.237.xxx Tarih : 8.05.2008 11:27:16

İnsanları lütfen yanıltmayın bu terminal nereye yapılıyor. Mevkiini belirtin. Kuş uçmaz kervan geçmez bir yer. Yerleşim yerine çok uzak. İnsanlar nasıl gidip gelecek. Yatırım sadece ad için olmaz. Vatandaşı düşününün.