5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Teröre gökyüzünden tepki

TERÖRE GÖKYÜZÜNDEN TEPKİ

Nevşehir'de, Kapadokya bölgesini balon ile gökyüzünden izleyen eğitimciler, balon sepetine astıkları bez afiş ile terörü protesto etti.

Nevşehir'de yerel olarak yayın yapan Kapadokya TV tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan, eğitimcilerden kurulu Acıgöl Kaymakamlığı takımı, birincilik ödülü olarak balon turuna katıldı.

Sabah erken saatlerde Nevşehir'in Göreme beldesinde, Anatolia Balloons firmasına ait 25 kişilik sıcak hava balonuna binen eğitimciler, balon sepetine üzerinde, 'Teröre tek cevap yeter, Türkiye bölünmez bir bütündür' yazılı bir bez afiş astı. Bez afişin takıldığı balona, bölgede bulunan yerli turistlerde büyük ilgi göstererek eğitimcilerin tepkisine destek verdi. Eğitimcilerin balonu yaklaşık 2 saat boyunca Kapadokya semalarında dolaştı.

Kapadokya TV Genel Müdürü Behçet Alkan yaptığı açıklamada, "Düzenlediğimiz turnuvada dostluk ve centilmenlik üst safhada idi. Turnuva sonunda birinci olan takıma kupa ve madalyanın yanı sıra balon turu hediye ettik. Tura katılan eğitimciler ise son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için böyle bir afiş hazırladılar. Böylece teröre tepkiyi gökyüzünden de vermiş olduk" dedi.

TERÖRE GÖKYÜZÜNDEN TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 12:31:00
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 12:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?