3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

THK'den kurban bağışı çağrısı!

THK Nevşehir Şube Başkanı Çoşkun Kırtıl, her yıl olduğu gibi bu yılda başlattıkları kurban kampanyası ile ihtiyaç sahibi kişilere destek olacaklarını belirterek, vatandaşlarda kampanyaya katılmaları çağrısında bulundu.

THK Nevşehir Şube Başkanı Çoşkun Kırtıl, yaptığı açıklamada, THK'nın her yıl olduğu gibi bu yılda et ve balık kurumu işbirliğiyle vekalet kurban kesimi yapacağını söyledi.

Vekalet kurban etlerinin et ve balık kurumu tarafından kavurma yapılacağını ve sonrasında bunların yıl içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara THK Şube Başkanlıkları vasıtasıyla dağıtılacağını kaydeden Kırtıl, 2008 yılında 47 bin 250 olmak üzere son 5 yılda yaklaşık 390 bin aileye kavurma dağıtımının gerçekleştirildiğini vurguladı.

Vekalet kurbanların et ve balık kurumu kombinalarında modern ve hijyenik koşullarda, veteriner denetiminde, dini vecibelere uygun THK personeli ve noter huzurunda kesildiğini hatırlatan Şube Başkanı Çoşkun Kırtıl, kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların THK Nevşehir Şubesi'ne veya banka şubelerine 250 YTL'yi makbuz karşılığında yatırmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 15:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?