4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

TOBB'den eğitime destek

TOBB'DEN EĞİTİME DESTEK

Nevşehir'de Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası tarafından, bin 400 öğrenciye giyim yardımında bulunuldu. Yardımlar düzenlenen tören ile Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa'ya teslim edildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törende konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla, eğitim yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulunulduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl öğrencilere kışlık bot dağıttıklarını hatırlatan Parmaksız, bu yıl da TOBB'nin katkılarıyla Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası olarak bin 400 öğrenci için kışlık kaban aldıklarını söyledi. Kabanların, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla fakir ve dar gelirli ailelerin, il genelinde eğitim gören çocuklarına dağıtılacağını kaydeden Parmaksız, eğitime sağladıkları katkının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa'da, öğrencilere yapılan yardımlardan dolayı Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yöneticilerine teşekkür etti. Fatsa, "Alınan malzemeler hem kaliteli, hem nitelikli. Bu kabanları önümüzdeki günlerde okullarda daha önceden tespit ettiğimiz çocuklarımıza dağıtacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ve Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök tarafından Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa'ya öğrencilere dağıtılmak üzere bin 400 adet kışlık kaban teslim edildi.

TOBB'DEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 12:38:00
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 13:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?