4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Turizm Haftası kutlanacak

Nevşehir'de Turizm Haftası 15-22 Nisan 2009 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan Turizm Haftası kutlama programı resmi açılışı, 15 Nisan 2009 Çarşamba günü Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na Valilik, KAPTİD, TÜRSAB, SKAL ve KARED çelenklerinin sunumu ile başlayacak.

Burada saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törenlere Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde devam edilecek. Buradaki programda ise Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Halis Yenipınar, KAPTİD Başkanı Ahmet Tok, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu birer konuşma yapacak.

Konuşmaların ardından hafta dolayısıyla düzenlenen 'Turizm' konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Program turistik tesislerin yiyecek ve içecek startlarının gezilmesi ile son bulacak.

Hafta dolayısıyla gerçekleştirilecek olan 'Bölge ve Şehir Düzeyinde Turizm Pazarlaması' konulu panel ise 17 Nisan 2009 Cuma günü Kapadokya Dedeman Otel'de yapılacak. Turizm Haftası kutlama programı, 18 Nisan 2009 Cumartesi günü Nevşehir'in Uçhisar beldesinde vatandaşların ve turistlerin katılımı ile yapılacak olan vadi yürüyüşü ile son bulacak.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 12:31:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?