4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Türk Eğitim-Sen'den maddi destek

Nevşehir Valiliği ile Nevşehir Üniversitesi Vakfı tarafından başlatılan 'Bir Öğrencide Sen Okut' kampanyasına Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi maddi destekte bulundu.

Nevşehir Valiliği ile Nevşehir Üniversitesi Vakfı tarafından dar gelirli gençlerin öğrenimlerine katkıda bulunabilmek için başlatılan 'Bir Öğrencide Sen Okut' kampanyası sürüyor.

Kampanya çerçevesinde Türk Eğitim-Sen üyeleri arasında toplanan 530 YTL, sendika şube başkanı Mustafa Uğur tarafından vakfın banka hesabına yatırıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, maddi durumu zayıf olan ve yüksek öğrenim gören öğrencilere destek olmak amacıyla, sendikalarının tavsiyesiyle Nevşehir Valiliği tarafından böyle bir kampanya başlatıldığını söyledi.

Kampanyaya destek olmak amacıyla ilk etapta sendika yönetim kurulu yöneticileri arasında topladıkları 530 YTL'yi Üniversite Vakfı'nın Nevşehir Ziraat Bankası'ndaki hesabına yatırdıklarını söyleyen Uğur, önümüzdeki günlerde üyeler arasında da toplanan paralar ile yeni bir katkıda daha bulunacaklarını kaydetti.

Mustafa Uğur, "Nevşehir'deki duyarlı vatandaşlarımızdan bu kampanyaya destek olmalarını istiyoruz. Bizler gibi sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin de bu kampanyaya destek vermeleri lazım. Çünkü çok sayıda yüksek öğrenim gören öğrencilerimiz bu kampanya ile ilgili ümit içerisinde. Yurt parası ve aylık iaşe bedellerini karşılamakta güçlük çeken bu öğrencilerimize hep birlikte destek olmalıyız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 18:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?