4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Türk Eğitim-Sen'den öğrencilere hediye

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, ziyaret ettiği Çat İlköğretim Okulu'nda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur beraberinde sendika yöneticileri ile birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çat İlköğretim Okulu2nu ziyaret etti.

Burada okul yöneticileri ve öğretmenleri ile bir süre sohbet eden Uğur, Okul Müdürü Hasan Ülkü'ye Türk Bayrağı hediye etti. Mustafa Uğur daha sonra okuldaki öğrencilere 23 Nisan Bayramı nedenile, balon, kalem ve çikolata dağıttı.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, her yıl 23 Nisan öncesi il genelindeki bir okulu ziyaret ederek buraki çocuklara çeşitli hediyeler dağıttıklarını söyledi. Uğur, "Bu etkinliğimizi artık geleneksel hale getirdik. Bu sayede hem öğrencilerimizi mutlu ediyoruz hemde üyelerimiz ile bir araya gelme fırsatı yakalıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 15:48:51
Güncelleme :22 Nisan 2008 Salı 15:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakem IP: 78.175.231.xxx Tarih : 24.04.2008 11:27:32

Türk eğitim-sen gitsin meydanlarda ezilen yok olan öğretmenlerin haklarını arasın.Bırakın bu korkaklığı mhp nin partizanlığını yaparak özlük hakları yaşam hakları aranmaz zaten, sizin sendikal düşünceniz ile ülkü ocakları arasında hiç bir fark yok.Bırakın bir birinize bayrak hediye etmeyi bayragı elden ele dolaştırmakla insanların karınları doymuyor,öğretmen aç perişan siz almış elinize bir bayrak öpüp öpüp birbirinize şirinlik yapıyorsunuz.Değerler bu ülkenin ortak değerleridir, bayrak kimsenin malı değil.Onun için bayrak vatan millet edebiyatını yapacağınıza emsaleriniz gibi tıpkı diğer aslan yürekli sendikalr gibi çıkın meydanlara haklarınızı arayın.Türk eğitim-sen ve memur-sen sendikaların işi gücü siyaset,türk eğitim-sen ülkü ocaklarının bir kolu,memur-sen akp nin şeriat ocağı bunlardan sendika falan olmaz.Gerçek sendikacılar KESK,DİSK dir.Onları bu yürekliliğini kutluyor başarılar diliyorum.