4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Türk Eğitim-Sen'den ziyaret

Türk Eğitim-Sen Nevşehir İl Temsilciliği yönetim kurulu, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ziyaret etti.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Uğur, Prof. Dr. Kılıç'a yeni görevinde başarılar diledi.

Nevşehir'e üniversite kurulması konusunda sendika olarak geçtiğimiz yıllarda yaptıkları çalışmalar hakkında Prof. Dr. Kılıç'a bilgiler aktaran Mustafa Uğur, Nevşehir Üniversitesi'nin büyümesi için sendikalarının üzerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğunu kaydetti.

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, üniversitenin kuruluş aşamasında Nevşehir'deki sivil toplum örgütlerinin yoğun bir gayretinin bulunduğunu, bu gayret ve desteğin bundan sonraki süreçte de sürmesini beklediklerini söyledi.

Prof. Dr. Kılıç, "Çevremizdeki illerde bizlerden çok daha önce kurulmuş üniversiteler var, ama ben Nevşehir'deki bu potansiyeli gördükten sonra, halkın, sivil toplum örgütlerinin, yerel idarecilerinin bu heyecanı ve gayreti ile Nevşehir Üniversitesi’nin kısa sürede, özellikle bazı bölümlerde adından söz ettiren bir üniversite olacağına inanıyorum. Burası, gerek öğretim elemanlarının ve gerekse de öğrencilerin gelmek için yarıştığı bir üniversite olacak. Bunu inanarak söylüyorum, olmaması için hiç bir sebep yok. Bu heyecanla çalıştıktan sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 13:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?