3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Türk Sağlık-Sen Kozaklı'da toplandı

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sendikalar içerisinde en fazla kendilerinin eğitime yer verdiğini iddia ederek, “Türk Sağlık-Sen her gün gücüne güç katıyor” dedi.

Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenen 'Eğitim ve Bilgilendirme' toplantısı, Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki Roza Resort Otel'de yapıldı. Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ile sendikanın Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Sivas ve Yozgat şubelerinden yaklaşık 250 üye katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin bir açılış konuşması yaptı. Daha sonra bir konuşma yapan Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, 2008 yılının Ekim ayında başlattıkları eğitim ve bilgilendirme toplantısına devam ettiklerini ifade ederek, önümüzdeki günlerde sendika üyelerinin önemli bir kısmını oluşturan bayanlara yönelik “1. Kadın Kurultayı” toplantısını düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Eğitim çalışmalarının sendikalara büyük katkı sağladığını vurgulayan Kahveci, “Sendikalar içerisinde iddia ediyorum en fazla eğitime yer veren sendika Türk Sağlık-Sen'dir. Asla geriye gitmiyoruz. Hep ileriye gidiyoruz. Ancak, geçmişimizi de unutmuyoruz. Geçmişte yaşananlar, geleceğe ışık tutmamız açısından büyük önem teşkil ediyor. Türk Sağlık-Sen'in temelleri gerçekten çok sağlam atılmış. Türk Sağlık-Sen'in harcında iman gücü var, kuvayımilliye ruhu var. Birileri çıkmış Türk Sağlık-Sen hızla üye sayısı kaybediyor ve 15 Mayıs 2009 tarihinde yetkinin kendilerine geçeceğini söylüyorlar. Türk Sağlık-Sen her gün gücüne güç katıyor. Tam üst üste 7. kez yetkiyi elinde bulunduran bir sendika ve 15 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak olan genel kurulda Türk Sağlık-Sen 8. kez yetkili sendika olacak. Bununla ilgili hiçbir endişemiz ya da sıkıntımız yok. Birilerinin sıkıntısı ve endişesi olduğu için böyle yaygara çıkarıyor. 15 Mayıs tarihinde öyle bir tokat atacağız ki, onların ayaklarını yerden keseceğiz. Biz hep bir numara olmaya, en iyi olmaya, üyelerinin sorunlarıyla ilgilenmeye devam eden bir sendika olacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 17:52:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?