5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Türkiye'nin ev sahipliğine tam not

FIBA OKYANUSYA GENEL SEKRETERİ STEVEN SMITH, KAPADOKYA'DA

Dünya Basketbol Federasyonu (FIBA) Okyanusya Genel Sekreteri Steve Smith, Dünya Basketbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Türkiye'nin organizasyonu başarıyla yürüttüğünü belirterek, "Gerçekten Türkiye çok iyi bir ev sahipliği yapıyor" dedi.

Türkiye'nin ev sahipliğinde devam eden Dünya Basketbol Şampiyonası'nın Kayseri'de gerçekleştirilen A Grubu müsabakalarını izleyen FIBA Okyanusya Genel Sekreteri Steve Smith, fırsat buldukça Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini geziyor. Bu sabah erken saatlerde eşi ile birlikte Nevşehir'in Göreme beldesine gelerek Anatolian Balloons firması tarafından düzenlenen sıcak hava balon turuna katılan Smith'e bazı FIBA hakemleri de eşlik etti. Güneşin doğuşu ile birlikte havalanan sıcak hava

balonu ile Kapadokya bölgesindeki peribacalarını gökyüzünden izleme fırsatı bulan Steve Smith, tur öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dünya Basketbol Şampiyonası'nı değerlendiren Smith, "Organizasyondan çok memnunuz. Gerçekten Türkiye iyi bir ev sahipliği yapıyor. Takımlarda gerçekten güzel maçlar çıkartıyor. Seyirciler ise çok iyi. Bizim için her şey çok güzel" dedi.

Smith, kimleri şampiyonada şanslı gördüğü konusundaki soruya ise, "Avustralya'dan geldiğim için onların kazanmasını istiyorum. Çok güzel maçlar çıkarttılar. Ellerinden geleni yapıyorlar. Burada çok güçlü takımlar var. Türkiye, İspanya, Almanya göz ardı edilmeyecek takımlar" şeklinde cevap verdi.

FIBA OKYANUSYA GENEL SEKRETERİ STEVEN SMITH, KAPADOKYA'DA
FIBA OKYANUSYA GENEL SEKRETERİ STEVEN SMITH, KAPADOKYA'DA
FIBA OKYANUSYA GENEL SEKRETERİ STEVEN SMITH, KAPADOKYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 13:14:01
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 17:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?