4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Turnuvada müsabakalar tamamlandı

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden TFF Başkanı Hasan Doğan'ın anısına Nevşehir'de düzenlenen Kapadokya Futbol Turnuvası'nda İstanbulspor finale yükseldi.

Hasan Doğan Kapadokya Futbol Turnuvası'nda A Grubu müsabakaları tamamlandı. İki ayrı grupta 8 takımın katıldığı futbol turnuvasında İstanbulspor, Etimesgut Şekerspor, Darıca Gençlerbirliği ve Akçaabat Sebatspor'un da yer aldığı A Grubu'nu 7 puan ile birinci tamamladı. Grupta ikinci olan Etimesgut Şekerspor'un ise 4 puanı bulunuyor. Bu sıralamaya göre İstanbulspor 1 Ağustos 2008 Cuma günü turnuvada final oynamaya hak kazandı.

Dardanel AŞ., Zeytinburnuspor, Elazığspor ve Afyonkarahisarspor'un mücadele ettiği B Grubu'nda ise müsabakalar Elazığspor-Zeytinburnuspor, Afyonkarahisarspor-Dardanel AŞ. maçları ile tamamlanacak. Bu grupta Dardanel AŞ'nin 6, Zeytinburnuspor ve Elazığspor'un ise 3'er puanı bulunuyor.

Hasan Doğan Kapadokya Futbol Turnuvası final müsabakası, 1 Ağustos 2008 Cuma günü saat 18.00'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2 Nolu Saha'da oynanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 10:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?