3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Uçhisar yeşile bürünüyor

Nevşehir'in önemli turistik merkezlerinden birisi olan Uçhisar beldesinde, belediye tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları sürüyor.

Nevşehir Yolu'nun Uçhisar Mezarlığı karşısındaki alanda yol boyunca ağaç dikimi yapan, Uçhisar Belediyesi ekipleri, Cezaevi yolu boyunca yaklaşık 1000 adet top akasya, çınar ve ıhlamur ağacının dikimini tamamladı. Yol boyunca sıralı bordür taşlarının da boyama ve bakımını tamamlayan belediye, park alanlarının da ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, tarihi Uçhisar Kalesi ile Kapadokya'nın zirvesi konumunda olan Uçhisar'ı güzelleştirmeye, modern bir kent görünümüne kavuşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Gelecek aylarda Uçhisar'ın vizyonunu yenileyecek, Kapadokya Bölgesi'nin vazgeçilmezi haline getirecek yeni projelerinin de olduğunu ifade eden Başkan Süslü, "Uçhisarlı olmak bir ayrıcalık, biz de bu ayrıcalığı Uçhisar Belediyesi personeliyle birlikte yaşıyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm Uçhisar halkına da bu ayrıcalığı yaşatacağız" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 17:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?