6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Uçhisar'da kan bağışı kampanyası

Nevşehir Kızılay Kan Merkezi tarafından, Uçhisar beldesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Nevşehir'de bir süre önce hizmete açılan Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyaları devam ediyor. İl merkezi ve Hacıbektaş ilçesinin ardından merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Uçhisar İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen kampanyaya 2 günde 50 kişi başvurarak kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Merkezi doktorlarından Süleyman Kurt, kan bağışı konusunda ülke genelinde vatandaşların yeteri kadar bilinçlenmediğini belirterek, kan bağışında bulunmanın hem insani bir görev olduğunu hem de insan sağlığına önemli faydaları olduğunu belirtti. Hem vatandaşları bu konuda bilinçlendirmek hem de acil durumlarda kan ihtiyacının giderilmesi için kan bağışı almak üzere sürekli olarak kampanyalar düzenlemeye devam edeceklerini kaydeden Dr. Kurt, tüm sağlıklı insanları kan bağışında bulunmaya davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2007 Cuma 10:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BİLAL ERENLER IP: 88.224.120.xxx Tarih : 1.09.2007 17:51:29
KIZILAY...sadece nevşehirdemi kan verebiliriz ÜRGÜP..için etkinlik olması mümkünmü sizlere teşekkür derim.lütfen bilgi verirmisiniz.DR.KURT