5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Uçhisar'da ulaşıma yeni düzenleme

UÇHİSAR'DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM İÇİN YENİ DÜZENLEME

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde, Uçhisar Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar sonucunda, halkın ulaşımdan kaynaklanan sıkıntılarını gidermek amacıyla, halk otobüsü güzergahlar değiştirildi.

Halk otobüsleri için bilet fiyatlarında abonman uygulamasına geçen Uçhisar Belediyesi, abonman bilet sistemi ile biletlerde yüzde 30'a varan bir indirim yaptı. Uçhisar-Nevşehir arasında her gün gidip gelen öğrencilere ve diğer yolculara büyük avantaj sağlayan uygulamada tam bilet 1TL, öğrenci bileti ise 50 kuruş oldu. Abonman bilet dışında normal biletlerin satışına, tam bilet 1,40 TL, öğrenci bileti 70 Kuruş'tan satılacak.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Vatandaşlarımızın 2010 yılından itibaren ulaşımda sıkıntı yaşamaması ve daha ekonomik ve rahat bir yolculuk yapması amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Uçhisar Belediyesi olarak toplu taşıma araçlarımıza biri 19 kişilik, diğeri 45 kişilik olmak üzere iki yeni araç daha ilave edip araç filomuzu genişlettik. Belirlediğimiz durak noktalarına yeni duraklarımızı yerleştirdik. Tüm bu yapılan çalışmalarla seçimden önce vatandaşımıza verdiğimiz sözleri de yerine getirmiş olduk. Ümit ediyorum ki bütün vatandaşlarımız yeni uygulamalarımızdan memnun kalacaktır" dedi.

UÇHİSAR'DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM İÇİN YENİ DÜZENLEME
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 18:15:04
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 18:17:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?