3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Üniversiteye destek çağrısı!

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Meclis Başkanı M. Sacit Uzer, Nevşehir Üniversitesi'nin en kısa sürede gelişmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirterek, “Yeterli maddi imkanlara sahip bir üniversitenin gelişmesi daha kolay olacak” dedi.

Açıklamalarda bulunan NTSO Meclis Başkanı M. Sacit Uzer, Nevşehir Üniversitesi'nin kısa sürede yakalayacağı başarının çok önemli olduğunu söyledi. Son dönemde kurulan yeni üniversitelerden kısa sürede başarılı olanların, öğrenciler tarafından daha çok tercih edileceğini ifade eden Uzer, Nevşehir'in mevcut potansiyeli dikkate alındığında üniversitenin her yönüyle gelişmeye müsait olduğunu kaydetti.

Uzer, "Bugüne kadar Nevşehir Üniversitesi'nin kurulması için çaba gösteren halkımızın bundan sonrada aynı çabayı göstereceğine inanıyorum. Üniversitemizin gelişmesi için akademik personelinden halkımıza, bütün kurum ve kuruluşlarımıza ayrı ayrı görevler düşmektedir. Hepimizin üzerine düşen görevleri tam anlamıyla yapması durumunda, üniversitemiz çok kısa bir süre içerisinde önemli başarı yakalayacaktır. Yeni kurulan üniversiteler içerisinde, kısa sürede başarıyı yakalayanlar tanınacak ve en çok tercih edilenler arasında yerini alacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 10:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?