5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Ünlü DJ'den gökyüzünde parti

ÜNLÜ DJ GÖKYÜZÜNDE PARTİ VERDİ

Türkiye'de son yıllarda adından sıkça söz ettiren ve yaptığı remixlerle müzikseverlerin beğenisini toplayan DJ Burak Yeter, bu kez bir disko yerine gökyüzünde parti düzenledi.

Dünyanın en büyük sıcak hava balonuna hayranları ile birlikte binerek yerden 500 metre yüksekliğe havalanan DJ Burak Yeter, dünyada bir ilki gerçekleştirdi.

Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde düzenlenen yarışmalarda elde ettiği başarıların ardından, son aylarda Ajda Pekkan'ın 'Oyalama Beni' adlı şarkısına yaptığı remix ile adından söz ettiren DJ Burak Yeter, bugüne kadar hiçbir DJ tarafından denenmemiş bir parti için Kapadokya'ya geldi. Kısa bir süre önce çıkan kendi albümü ile de başarısını kanıtlayan DJ Burak Yeter, bu kez bir gece kulübü veya disko yerine gökyüzünde parti vermeyi tercih etti. Nevşehir'in peribacaları ile ünlü beldesi Göreme'de,

Anatolian Balloons firmasına ait 35 kişilik dünyanın en büyük sıcak hava balonunda parti düzenleyen genç DJ, parti öncesinde balon sepetinde ses sistemini hazırladıktan sonra partiye davetli 32 genç ile birlikte gökyüzüne havalandı. Balon pilotu Abdullah Uluer ile birlikte yerden 500 metre yüksekliğe havalanan DJ Burak Yeter, burada üniversiteli gençlerle birlikte çılgınca eğlendi. Yaklaşık 1 saat süren partiye katılan gençler, oldukça heyecanlı anlar yaşadı.

DJ Burak Yeter, dünyada ilk kez böyle bir partiyi kendisinin gerçekleştirmiş olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Genç DJ, "Gençler ile birlikte gökyüzünde dans etmek çok heyecanlı. İlk kez böyle bir deneyiyim oldu" dedi.

Yeni çalışmaları hakkında da bilgi veren DJ Burak Yeter, Sertap Erener ve Ajda Pekkan ile yaptığı çalışmaların ardından önümüzdeki günlerde Burcu Güneş ile yeni bir parça hazırlayacaklarını kaydetti. Yeter, "Burcu Güneş'in, 'Gözlerinde Bıraktım Aşkı' adlı şarkısı için bir remix hazırladık. Umuyorum bu parçayı da müzikseverler beğeniyle dinleyecek. Amacım Türk müzik kültürünü tüm dünyaya duyurmak. Bunun için hem DJ'lik hem de prodüksiyon yapıyorum. Şimdiye kadar dünya klasmanında Türkiye'yi temsil etmiş

bir DJ yok ama Burak Yeter ismini tüm dünyaya duyurmak istiyorum. Bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

ÜNLÜ DJ GÖKYÜZÜNDE PARTİ VERDİ
ÜNLÜ DJ GÖKYÜZÜNDE PARTİ VERDİ
ÜNLÜ DJ GÖKYÜZÜNDE PARTİ VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 12:18:04
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 13:39:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?